Kuntouttavat avustustavat verkkokurssi

Uutta koulutukset sekä hoiva-alan kurssi

KOULUTUSSARJA

 RASKAIMPIEN AVUSTUSTILANTEIDEN KEVENTÄMISEEN 

Esitän koulutukset teamsin kautta. Esitykset kestävät noin 1h 45min. Teams linkin koulutuksiin saat maksamalla osallistumismaksun alla olevien linkkien kautta. Toimi ohjeiden mukaan.  

Koko verkkokurssista Kuntouttavista avustustavoista on koulutus alustalla huipputarjous vuodeksi. Saat sen, kun katsot yhden koulutuksen.

1. AVUSTAMINEN VUOTEESSA KYLKIMAKUULLE JA VUOTEESSA YLÖSPÄIN,  1h 50min.

Koulutuksessa käymme läpi kahden ja yhden hoitajan avustamana vuoteeseen avustettavan sivusuunnassa siirtämisen, kylkimakuulle kääntämisen ja siinä asennon korjaamisen, sekä vuoteessa ylöspäin avustamisen.

Opit keventämään vuoteessa avustamista tehokkaasti yksinkertaisilla apuvälineillä ja vuodesäätöjä hyödyntämällä. Vähennät niska-hartiaseudun ja yläraajojen kiputiloja näillä menetelmillä.

Opit aktivoimaan avustettavan, jolloin hänen osallistuminen keventää työtäsi ja selviät yhä useimmista tilanteista yhdessä avustettavan kanssa. Hän kuntoutuu, kun ohjaat avustettavasi käyttämään voimiaan.

 

VAIN 39€/hlö                        TÄSTÄ LINKISTÄ

TAI 99€/työyksikkö               TÄSTÄ LINKISTÄ 

Bonuksena alustalla kahden ja yhden avustettaville ohjattavat omatoimiset harjoitteet ja tietoa vuodelevon haitoista

 

2. VUOTEESTA ISTUMAAN NOUSU 1h 45min.

Koulutuksessa käymme läpi kahden ja yhden hoitajan avustamana vuoteesta istumaan nousun avustamisen, istuma-asennossa eteen-taaksepäin avustamisen vuoteessa ja pyörätuolissa, sekä sivusuunnassa siirtymisen vuoteella ja istumasta vuoteeseen makuulle ohjaamisen.

Opit vuoteesta istumaan avustamisen kevyellä tavalla vaikka avustettava on heikko.

Pyörätuolissa istuma-asennossa taaksepäin avustaminen on usein raskasta, jos tehdään se nostamalla. Koulutuksen jälkeen tiedät siihen huomattavasti keveämmät keinot.

VAIN 39 € /HLÖ                   TÄSTÄ LINKISTÄ

TAI  99 € / TYÖYKSIKKÖ       TÄSTÄ LINKISTÄ 

Bonuksena alustalla videoita sanallisella ohjauksella tapahtuen.

 

3. ISTUMASTA SEISOMAAN NOUSU 1h 35min.

Koulutuksessa käyn läpi istumasta seisomaan nousun kahden ja yhden avustamana, sanallisella ohjauksella, apuvälinein ja itsenäisesti.

Koulutuksessa opit vaihtoehdot kainaloista ja housun puntista kannattelulle.

Yläraajasi ja selkäsi eivät kuormitu, kun opit ohjaamaan avustettavan painon ulkoisen tuen varaan ja tunnet luonnollisen liikkumisen mallit.

VAIN 39€/HLÖ                        TÄSTÄ LINKISTÄ

TAI 99 € / TYÖYKSIKKÖ           TÄSTÄ LINKISTÄ

 

 

4. VUOTEESTA SIIRTYMINEN PYÖRÄTUOLIIN 1h 50min. 

Liukulauta, avustettavan aktiivisuus ja hyvä tekniikka keventävät hoitotyössä raskaimmaksi todettua siirtoa. Hyvin raskasta on siirtää kainaloista nostamalla ja kannattelemalla. Tapaturmariski on suuri.

VAIN 39 € /HLÖ       TÄSTÄ LINKISTÄ

99 €/TYÖYKSIKKÖ    TÄSTÄ LINKISTÄ

Bonuksena toimintakyvyn testaamisesta ja omatoimisesta harjoittelusta videoleikkeitä.

 

5. KAATUVAN SUOJAAMINEN JA LATTIALTA YLÖS AVUSTAMINEN  1h 25min.

Tekniikan hallinta vähentää hoitajan huolta asukkaan kaatumisesta kun tietää, miten toimia avustettavan voimien loppuessa kävellessä. Hoitaja rohkenee kävelyttää asukasta, mikä on hyvää kuntoutusta. Kävelevät asukkaat ovat helppohoitoisempia kuin vuoteeseen hoidettavat ja nostimilla siirrettävät asukkaat. Useimmat kävelevät pääsevät lattialta ylös luonnollisen liikemallin mukaisesti, kun se ohjataan heille. Ellei se onnistu, lattianostinta tarvitaan.

VAIN 29€/HLÖ              TÄSTÄ LINKISTÄ

TAI 99€/TYÖYKSIKKÖ    TÄSTÄ LINKISTÄ

HINNAT OVAT ERITTÄIN EDULLISET, KOSKA TOIMINTA ON UUTTA!